Gyakran Ismételt Kérdések – GYIK

Jogosult-e a Beauty Active társaság orvostechnikai eszközök forgalmazására?

A Beauty Active s.r.o. társaság orvostechnikai eszközök nagykereskedésével foglalkozó cég, amelynek érvényes engedélye van gyógyszerek és orvostechnikai eszközök forgalmazására, ezt a cseh Állami Gyógyszer-felügyeleti Hatóság (lásd https://www.sukl.cz/modules/distributors/index.php) állította ki a számára. Cégünk igen nagy tapasztalattal rendelkezik a gyógyszerek kezelése és forgalmazása terén.

Kinek a számára kínálja termékeit a Beauty Active nagykereskedés?

Nagykereskedésünk kizárólag a szakmai közönséget célozza meg. Tehát kizárólag gyógyszerek felírására vagy gyógyszerek kiadására jogosult személyek látogathatnak el az e-shopunkba és vásárolhatnak ott termékeket. Megfelelő regisztráció és orvosi végzettség igazolása nélkül nem lehetséges megrendeléseket leadni.
Az e-shop böngészését és az ott szereplő termékek megvásárlását tehát kizárólag gyógyszerek felírására vagy gyógyszerek kiadására jogosult személyek számára tesszük lehetővé.

Hogyan tudok termékeket rendelni?

A termékek közvetlenül az általunk üzemeltetett e-shopban rendelhetők meg. A megrendelés előzetes regisztrációhoz kötött, a regisztrációkor – PDF formátumban vagy fényképként – csatolni kell a vásárló orvosi diplomáját. Lehetőség van a képviseletünket ellátó területi account menedzserek segítségének igénybevételére is.
Ha szeretné, hogy az account menedzserünk személyesen is ellátogasson Önhöz, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Milyen az Önök által forgalmazott termékek lejárati ideje?

Raktárkészletünket folyamatosan új, hosszú lejárati idejű termékekkel töltjük fel. A raktárkezelés és a forgalmazás a cseh Állami Gyógyszer-felügyeleti Hatóság (SÚKL) által előírt szabályok szerint történik.

Mikor kapom meg a terméket?

A Beauty Active s.r.o. társaság legnagyobb erőssége, hogy a forgalmazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat igen magas színvonalon nyújta. Munkanapokon az árut gyakorlatilag azonnal továbbítjuk, így a vásárló általában az áru megrendelésétől, ill. az ellenértékének jóváírásától számított 24, de legfeljebb 48 órán belül megkapja a küldeményt. A szállításról itt olvashat bővebben.

Hogyan tudok reklamálni a termék miatt?

Ha a küldemény sérülése miatt vagy bármilyen más okból reklamálni szeretne, akkor erről a tényről haladéktalanul értesítenie kell bennünket a cég weboldalán található telefonszámon vagy e-mail címen.

Van-e lehetőség részt venni a megrendelt termékekre vonatkozó képzésen?

Jelenleg tervben van, hogy szolgáltatásainkat bővítsük egy szakembereknek szóló képzési lehetőséggel is.

Az Önök által forgalmazott termékek eredeti és tanúsítvánnyal rendelkező készítmények?

A Beauty Active s.r.o. társaságnak a cseh Állami Gyógyszer-felügyeleti Hatóság által kiállított, érvényes engedélye van gyógyszerek és orvostechnikai eszközök forgalmazására, és természetesen az általa forgalmazott termékek eredeti termékek, amelyek értékesítése az EU-n belül jóvá lett hagyva.

Melyik ország a Beauty Active s.r.o. társaság származási országa?

A Beauty Active társaság nemzetközi háttérű cég, amelynek – a Cseh Köztársaságot, Németországot, Szlovákiát és Magyarországot kiszolgáló – forgalmazói központja a 147 00 Prága 4, Pod Pekařkou 107/1. szám alatt található.

Ha bármikor további kérdése lenne, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.