STYLAGE®

A STYLAGE® egy – hialuronsav tartalmú kozmetikai termékeket felölelő – világszerte ismert márka. A hialuronsav egy szervezetazonos, biológiailag teljesen lebomló anyag.
Hatásának köszönhetően képesek vagyunk kisimítani a finom ráncokat, feltölteni a közepes vagy mélyebb barázdákat, javítani az arckontúrokat, pótolni az elveszett térfogatot és megemelni az arcot.

A STYLAGE® márkához – különböző méretű, az S-től az XXL-ig terjedő – hialuronsav molekulákat tartalmazó termékcsaládok tartoznak, továbbá a LIPS termékcsalád, amelyet kifejezetten az ajkak esztétikusabbá tételére fejlesztettek ki.

A STYLAGE ® termékeket rendkívül nagy elaszticitás, jó feltöltő képesség, valamint természetes és hosszan tartó hatás jellemzi.

A STYLAGE ® termékek szabadalmazott IPN-technológiával készülnek, amely kettős mátrixban kombinálja egymással a hialuronsavat és a természetes antioxidánsként funkcionáló mannitot. A mannit késlelteti a hialuronsav lebomlását, és lassítja annak felszívódását, ami lényegesen tartósabb hatást eredményez.

A STYLAGE ® termékeket előre töltött fecskendőkben szállítjuk.

Bi-SOFT® technológia
A Bi-SOFT® – a STYLAGE® termékeknél alkalmazott – szabadalmazott, új generációs befecskendező rendszer, amelyet a fecskendő kezelésének megkönnyítésére fejlesztettek ki. A Bi-SOFT® rendszer előnye, hogy lehetővé teszi a Stylage® feltöltőanyagok még pontosabb, még nagyobb kényelemmel járó és még hatékonyabban kontrollált beadását.

A STYLAGE® dermális fillereket a francia Laboratoires VIVACY társaság gyártja, amely elsősorban az esztétikai és öregedésgátló orvoslásban alkalmazott, hialuronsav alapú, injekciós orvostechnikai eszközök fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.