STYLAGE®

A STYLAGE® egy – hialuronsav tartalmú kozmetikai termékeket felölelő – világszerte ismert márka. A hialuronsav egy szervezetazonos, biológiailag teljesen lebomló anyag.
Hatásának köszönhetően képesek vagyunk kisimítani a finom ráncokat, feltölteni a közepes vagy mélyebb barázdákat, javítani az arckontúrokat, pótolni az elveszett térfogatot és megemelni az arcot.

A STYLAGE® márkához – különböző méretű, az S-től az XXL-ig terjedő – hialuronsav molekulákat tartalmazó termékcsaládok tartoznak, továbbá a LIPS termékcsalád, amelyet kifejezetten az ajkak esztétikusabbá tételére fejlesztettek ki.

A STYLAGE ® termékeket rendkívül nagy elaszticitás, jó feltöltő képesség, valamint természetes és hosszan tartó hatás jellemzi.

A STYLAGE ® termékek szabadalmazott IPN-technológiával készülnek, amely kettős mátrixban kombinálja egymással a hialuronsavat és a természetes antioxidánsként funkcionáló mannitot. A mannit késlelteti a hialuronsav lebomlását, és lassítja annak felszívódását, ami lényegesen tartósabb hatást eredményez.

A STYLAGE ® termékeket előre töltött fecskendőkben szállítjuk.

Bi-SOFT® technológia
A Bi-SOFT® – a STYLAGE® termékeknél alkalmazott – szabadalmazott, új generációs befecskendező rendszer, amelyet a fecskendő kezelésének megkönnyítésére fejlesztettek ki. A Bi-SOFT® rendszer előnye, hogy lehetővé teszi a Stylage® feltöltőanyagok még pontosabb, még nagyobb kényelemmel járó és még hatékonyabban kontrollált beadását.

A STYLAGE® dermális fillereket a francia Laboratoires VIVACY társaság gyártja, amely elsősorban az esztétikai és öregedésgátló orvoslásban alkalmazott, hialuronsav alapú, injekciós orvostechnikai eszközök fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Your message has been successfully sent

Unable to send.

Ön hivatásos egészségügyi dolgozó?
Orvos vagy gyógykészítmények felírására vagy kiadására jogosult személy vagyok.
Kijelentem, hogy tudatában vagyok annak, milyen kockázatokat von maga után, ha – az elsősorban szakembereknek szánt – oldalakra olyan személy látogat el, aki nem szakember.