RÓLUNK

A Beauty Active vagyunk. Cégünk megalapításával a legkeresettebb – elsősorban az esztétikai orvoslás, de a kozmetika és az ortopédia területén is alkalmazott –, tanúsítvánnyal rendelkező anyagok és készítmények iránti igényekre reagáltunk.

Ismerjük az orvosi gyakorlatot, és célunk, hogy az egészségügyi dolgozók által egyetlen helyen megrendelt készítményeket gyorsan és megbízhatóan kiszállítsuk.

A forgalmazást komplex módon közelítjük meg, az általunk nyújtott szolgáltatások nemcsak a termékek fizikai kiszállítását foglalják magunkban, hanem igény esetén tanácsot is adunk.

Cégünk központja Prágában található, ez a központ hivatott kiszolgálni a vásárlókat Csehország bármely területén, valamint a környező országokban is.

Szeretnénk hosszú távú partnerkapcsolatokat kiépíteni az orvosokkal, a klinikákkal és az egészségügyi intézményekkel. Örülünk neki, ha igénybe veszik a szolgáltatásainkat.

A Beauty Active csapata

Hitvallásunk

Megbízhatóságunk és kiváló szolgáltatásaink révén szeretnénk segíteni ügyfeleinknek a hosszú távú növekedésben.

A BEAUTY ACTIVE TÁRSASÁG

A Beauty Active egy esztétikai, kozmetikai és ortopédiai készítményeket forgalmazó nagykereskedés. Már bevált minőségi márkákat és termékeket szállítunk Közép-Európa négy országába. Célunk az árut megbízhatóan, rendben és időben eljuttatni a vásárlókhoz. A széles portfóliónkban megtalálható termékek szigorú követelményeknek felelnek meg, és kizárólag csak bevált, nemzetközi gyártók tanúsítvánnyal rendelkező termékeit válogattuk bele.  Mivel több európai országban is tevékenykedünk, nagy volumenben végezzük a beszerzést, ezért képesek vagyunk alacsony szinten tartani a termékeink árát.

A BEAUTY ACTIVE célja, hogy piacvezető legyen az esztétikai, ortopédiai és bőrgyógyászati készítmények forgalmazásában, és biztosítsa ügyfeleinek a szállításukkal való hosszú távú elégedettségét. Termékeinkkel szeretnénk az ügyfeleinknek segíteni a növekedésben, éspedig elsősorban a csúcsszínvonalú szolgáltatások, valamint a termékek kiváló minősége és jutányos ára révén.

 

A BEAUTY ACTIVE CSAPATA

Az orvostudomány, az esztétikai iparág és a logisztika területén tapasztalatokkal rendelkező szakemberekből álló, dinamikus csapat vagyunk. Fontos számunkra, hogy professzionálisan kezeljük a vásárlók egyedi igényeit. Proaktívan arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel kiemelkedő színvonalú együttműködést alakítsunk ki.