REVOFIL AQUASHINE BR SOFT FILLER

Tartalom: 15 mg/ml, 1×2 ml fecskendő


19 690 Ft áfa nélkül

23 825 Ft áfával

23 825 Ft

A REVOFIL AQUASHINE BR SOFT FILLER mezoterápiás kezelésre alkalmas, injekciós, dermális feltöltőanyag, amely hialuronsavat és vitaminokból, valamint aminosavakból álló, fiatalító komplexumot tartalmaz. Ez a dermális filler elősegíti a bőr hidratáltságának a megőrzését, valamint kezelhetők vele a közepes és mélyebb ráncok is. A sötétebb pigmentfoltok megelőzésére és csökkentésére is alkalmas. Ezt a terméket a dél-koreai székhelyű Caregen cég gyártja, amely egy globális biotechnológiai vállalat.

1 készleten

Cikkszám: 87983 Kategória: Címke:

Kategória: Orvostechnikai eszköz
Ezt a terméket kizárólag hivatásos egészségügyi dolgozók alkalmazhatják.
Alkalmazás előtt kérjük olvassa el figyelmesen a terméktájékoztatót! A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Leírás

15 mg/ml, 1×2 ml fecskendő

A REVOFIL AQUASHINE BR SOFT FILLER mezoterápiás kezelésre alkalmas, injekciós, dermális feltöltőanyag, amely hialuronsavat és vitaminokból, valamint aminosavakból álló, fiatalító komplexumot tartalmaz. Ez a dermális filler elősegíti a bőr hidratáltságának a megőrzését és visszaállítását, valamint kezelhetők vele a közepes és mélyebb ráncok is. A sötétebb pigmentfoltok megelőzésére és csökkentésére is alkalmas. Ezt a terméket a dél-koreai székhelyű Caregen cég gyártja, amely egy globális biotechnológiai vállalat.

Ez a készítmény minden olyan területen alkalmazható, ahol mély bőrredőket és barázdákat kell kitölteni, ilyenek pl. a nazolabiális redők vagy a nevetőráncok. Azonban nemcsak az arc, hanem a nyak és a dekoltázs kezelésére is használják.

A kiszerelés tartalma:

  • 1×2 ml előre töltött fecskendő
  • 2 db címke

Főbb összetevők:

  • hialuronsav

A REVOFIL AQUASHINE BR SOFT FILLER készítmény hatásai és előnyei:

  • bőrfiatalító hatás
  • fiatalos megjelenés elérése
  • a bevésett ráncok csökkentése
  • egészségesebb megjelenésű bőr

Mennyi ideig tart a REVOFIL AQUASHINE BR SOFT FILLER hatása?

A készítmény alkalmazásának az eredménye akár több hónapig is fennmarad. A konkrét hatás ideje azonban a kliens életkorától, életmódjától és bőrtípusától függ.ól függ.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„REVOFIL AQUASHINE BR SOFT FILLER” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Your message has been successfully sent

Unable to send.

Ön hivatásos egészségügyi dolgozó?
Orvos vagy gyógykészítmények felírására vagy kiadására jogosult személy vagyok.
Kijelentem, hogy tudatában vagyok annak, milyen kockázatokat von maga után, ha – az elsősorban szakembereknek szánt – oldalakra olyan személy látogat el, aki nem szakember.