EJAL 40, hialuronsavas biorevitalizáló gél

Tartalom: 1x 2 fecskendő


17 000 Ft áfa nélkül

20 570 Ft

Az Ejal 40 egy egyedülálló újdonság az anti-aging terápiák és az extracelluláris mátrix regenerációja terén. A legújabb generációs hialuronsavat tartalmazó készítmény a bőr biorevitalizáló kezelésére szolgál. A tartalmazott hialuronsav közepes, 1200–1800 kDalton molekulatömegű, aminek köszönhetően optimális a sűrűsége, így az Ejal 40 nemcsak hidratálja a kezelt területet, hanem egyben serkenti a kollagén- és elasztintermelést is, ami általánosan javítja a bőr megjelenését. A termék továbbá stimulálja a fibroblasztok aktivitását, javítja a sejtek aktivitását, helyreállítja a bőr struktúráját, és ezen hatásainak köszönhetően lassítja a bőr öregedési folyamatát. Az EJAL 40 terméket a kozmetikai és esztétikai célú készítmények előállításával és forgalmazásával foglalkozó a Medixa Srl. társaság gyártja

13 készleten

Cikkszám: 89744 Kategória: Címke:

Kategória: Orvostechnikai eszköz
Ezt a terméket kizárólag hivatásos egészségügyi dolgozók alkalmazhatják.
Alkalmazás előtt kérjük olvassa el figyelmesen a terméktájékoztatót! A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Leírás

40 mg/2 ml hialuronsav, 1x 2 fecskendő

Az Ejal 40 készítmény alapvető jellemzője – a tartalmazott hialuronsav optimális molekulatömegén felül – az innovatív beadási technológia, az ún. négypontos arcbőr-revitalizálás (4PBR).

Négypontos arcbőr-revitalizálás az Ejal 40 készítmény alkalmazásával
A négypontos biorevitalizáló technológia (4PBR) lényege az intradermális injekciók akként történő alkalmazása, hogy az orcák egyes meghatározott pontjain 0,25 ml készítményt fecskendeznek a bőrbe.
A szubkután beadás elősegíti a szövetek fokozatos feltöltését, és aktiválja az extracelluláris mátrixban végbemenő szintézist.
Ez az innovatív technológia a zúzódások kialakulását is minimalizálja.
A négypontos arcbőr-revitalizáció egy három kezelésből álló kúra, az egyes kezeléseket nagyjából kéthetes időközönként kell elvégezni. A kúra évente 2–3-szor megismétlendő.

A kiszerelés tartalma:

 • 1×2 ml előre töltött fecskendő
 • 2×30G injekciós tű
 • termékismertető
 • 2 öntapadós címke

Főbb összetevők:

 • 40 mg/2 ml hialuronsav (1200–1800 kDalton molekulatömegű)

Az EJAL 40 készítmény hatásai és előnyei:

Az Ejal 40 termék közepes molekulatömegű, legújabb generációs hialuronsavat tartalmaz, amely képes helyreállítani az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetét. Az Ejal 40 terméknek köszönhetően átstrukturálódik és megerősödik extracelluláris mátrix a dehidrált vagy az életkor, ill. napsugárzás következtében megsérült bőrben.

Az Ejal 40 összetevői növelik a fibroblasztok bioszintésis-kapacitását, aminek következtében regenerálódik az optimális fiziológiai környezet, erősödik a sejtek aktivitása, javul a bőr hidratáltsága, és fokozódik a kollagén-, elasztin- és hialuronsav-szintézis.

Az Ejal 40 olyan innovatív hialuronsavat tartalmaz, amely egy fiziológiás, steril és biológiailag lebomló, izotonikus pufferoldatban van elvegyítve, 40 mg/2 ml koncentrációban.

Az előre töltött fecskendő 2 ml sterilizált gélt tartalmaz.

Melyek az EJAL 40 készítmény alkalmazásának hatásai?

Az Ejal 40 termékkel való kezelés hatásai elsősorban az alábbiak:

 • kisimítja a száj körüli ráncokat
 • visszaállítja a megereszkedett arckontúr feszességét
 • hidratálja a bőrt
 • serkenti a bőr optimális fiziológiai funkcióit
 • növeli a bőr rugalmasságát
 • eliminálja az öregedés hatásait
 • általános bőrfiatalító hatású

Milyen gyakran javasolt az EJAL 40-nel történő kezelés?

Az orvosok általában 2–3 kezelést javasolnak elvégezni egy 3–4 hetes intervallumban. Ezt követően pedig 6 –9 hónap elteltével – az adott kliens bőre állapotának függvényében – ajánlott megismételni a kúrát. A kezelések és az utókezelések közötti intervallum hossza a fiatalabb korcsoportba tartozó 30 év alatti klienseknél növekszik.

Melyek az EJAL 40 alkalmazási területei?

 • orcák, homlok
 • nyak, dekoltázs
 • szájzugok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EJAL 40, hialuronsavas biorevitalizáló gél” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük