EJAL 40, hialuronsavas biorevitalizáló gél

Tartalom: 1x 2 fecskendő


17 000 Ft áfa nélkül

20 570 Ft áfával

20 570 Ft

Az Ejal 40 egy egyedülálló újdonság az anti-aging terápiák és az extracelluláris mátrix regenerációja terén. A legújabb generációs hialuronsavat tartalmazó készítmény a bőr biorevitalizáló kezelésére szolgál. A tartalmazott hialuronsav közepes, 1200–1800 kDalton molekulatömegű, aminek köszönhetően optimális a sűrűsége, így az Ejal 40 nemcsak hidratálja a kezelt területet, hanem egyben serkenti a kollagén- és elasztintermelést is, ami általánosan javítja a bőr megjelenését. A termék továbbá stimulálja a fibroblasztok aktivitását, javítja a sejtek aktivitását, helyreállítja a bőr struktúráját, és ezen hatásainak köszönhetően lassítja a bőr öregedési folyamatát. Az EJAL 40 terméket a kozmetikai és esztétikai célú készítmények előállításával és forgalmazásával foglalkozó a Medixa Srl. társaság gyártja

50 készleten

Cikkszám: 89744 Kategória: Címke:

Kategória: Orvostechnikai eszköz
Ezt a terméket kizárólag hivatásos egészségügyi dolgozók alkalmazhatják.
Alkalmazás előtt kérjük olvassa el figyelmesen a terméktájékoztatót! A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Leírás

40 mg/2 ml hialuronsav, 1x 2 fecskendő

Az Ejal 40 készítmény alapvető jellemzője – a tartalmazott hialuronsav optimális molekulatömegén felül – az innovatív beadási technológia, az ún. négypontos arcbőr-revitalizálás (4PBR).

Négypontos arcbőr-revitalizálás az Ejal 40 készítmény alkalmazásával
A négypontos biorevitalizáló technológia (4PBR) lényege az intradermális injekciók akként történő alkalmazása, hogy az orcák egyes meghatározott pontjain 0,25 ml készítményt fecskendeznek a bőrbe.
A szubkután beadás elősegíti a szövetek fokozatos feltöltését, és aktiválja az extracelluláris mátrixban végbemenő szintézist.
Ez az innovatív technológia a zúzódások kialakulását is minimalizálja.
A négypontos arcbőr-revitalizáció egy három kezelésből álló kúra, az egyes kezeléseket nagyjából kéthetes időközönként kell elvégezni. A kúra évente 2–3-szor megismétlendő.

A kiszerelés tartalma:

 • 1×2 ml előre töltött fecskendő
 • 2×30G injekciós tű
 • termékismertető
 • 2 öntapadós címke

Főbb összetevők:

 • 40 mg/2 ml hialuronsav (1200–1800 kDalton molekulatömegű)

Az EJAL 40 készítmény hatásai és előnyei:

Az Ejal 40 termék közepes molekulatömegű, legújabb generációs hialuronsavat tartalmaz, amely képes helyreállítani az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetét. Az Ejal 40 terméknek köszönhetően átstrukturálódik és megerősödik extracelluláris mátrix a dehidrált vagy az életkor, ill. napsugárzás következtében megsérült bőrben.

Az Ejal 40 összetevői növelik a fibroblasztok bioszintésis-kapacitását, aminek következtében regenerálódik az optimális fiziológiai környezet, erősödik a sejtek aktivitása, javul a bőr hidratáltsága, és fokozódik a kollagén-, elasztin- és hialuronsav-szintézis.

Az Ejal 40 olyan innovatív hialuronsavat tartalmaz, amely egy fiziológiás, steril és biológiailag lebomló, izotonikus pufferoldatban van elvegyítve, 40 mg/2 ml koncentrációban.

Az előre töltött fecskendő 2 ml sterilizált gélt tartalmaz.

Melyek az EJAL 40 készítmény alkalmazásának hatásai?

Az Ejal 40 termékkel való kezelés hatásai elsősorban az alábbiak:

 • kisimítja a száj körüli ráncokat
 • visszaállítja a megereszkedett arckontúr feszességét
 • hidratálja a bőrt
 • serkenti a bőr optimális fiziológiai funkcióit
 • növeli a bőr rugalmasságát
 • eliminálja az öregedés hatásait
 • általános bőrfiatalító hatású

Milyen gyakran javasolt az EJAL 40-nel történő kezelés?

Az orvosok általában 2–3 kezelést javasolnak elvégezni egy 3–4 hetes intervallumban. Ezt követően pedig 6 –9 hónap elteltével – az adott kliens bőre állapotának függvényében – ajánlott megismételni a kúrát. A kezelések és az utókezelések közötti intervallum hossza a fiatalabb korcsoportba tartozó 30 év alatti klienseknél növekszik.

Melyek az EJAL 40 alkalmazási területei?

 • orcák, homlok
 • nyak, dekoltázs
 • szájzugok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EJAL 40, hialuronsavas biorevitalizáló gél” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Your message has been successfully sent

Unable to send.

Ön hivatásos egészségügyi dolgozó?
Orvos vagy gyógykészítmények felírására vagy kiadására jogosult személy vagyok.
Kijelentem, hogy tudatában vagyok annak, milyen kockázatokat von maga után, ha – az elsősorban szakembereknek szánt – oldalakra olyan személy látogat el, aki nem szakember.